Access The Bars uygulamasını kısa bir şekilde özetleyecek olursak kafamızda bulunan 32 noktaya yapılacak olan hafif dokunuşlarla bilinçaltı temizliği ve enerji çalışmasıdır. Son yıllarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde Gary Douglas isimli şifacı tarafından ortaya çıkarılan ve DR. Dain Heer ile birlikte geliştirilen bu sistemin kullanım alanı gün geçtikçe yayılmaktadır. Access The Bars uygulamasının ana amacı daha fazla bilince erişimi kolaylaştırmaktır.

Özellikle yaşamımızı adeta kilitleri denizin dibinde olan bir hapishanede geçirmemize sebep olan yargılardan uzak; olumlu veya olumsuz bizi bu hapishanenin dehlizlerine iten ve bir türlü önümüze çıkan engelleri geçmemize müsaade etmeyen her türlü sorunlardan bizi sıfır noktasına taşımayı amaçlayan çok etkili bir araç olan Access The Bars hayal edebileceğinizden daha öte nokta bir noktaya sizi taşıyacak bir şifacılık uygulamasıdır.

Access The Bars kimlere uygulanır?

Genel olarak hamile kadınların veya gelişim çağında olan çocukların ebeveynlerinin başvurduğu bir uygulama olan Access uygulaması hemen hemen her yaştan insanın faydalanabileceği bir tedavi yöntemidir. Bu uygulamanın ana odak noktası beynimizde yer alan ve bizim farkında olmadığımız bir şekilde beynimizin karanlık bölmelerinde depolanan kutupların elektrik yüklerini ortadan kaldırmayı amaçlar. Beynimizdeki barsların çalışma hızıyla doğru orantılı olarak beyin dalgalarımız yavaşlar ve dünyaya, hayatımıza; yaşadığımız sorunlara kısacası hayatımızda bulunan her şeye daha rahat ve sakin bir şekilde bakmaya başlarız.

Access The Bars Eğitimi nasıl alınır?

İsteyen herkesin sadece sekiz saat süren bir eğitim sürecinden sonra sahip olabileceği bir unvan olan Access Bars eğitmenliği sırasında iki kere bars uygulaması alıp iki kere de şifa verme işlemi gerçekleştirilir. Bu uygulamayı gerçekleştirirken sizlerin de bar noktaları çalışacak ve verdiğiniz şifayı tıpkı bir ayna gibi kendi ruhunuzda göreceksiniz.

Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu sorunu yaşayan insanlar üzerinde inanılmaz bir etkiye sahip olan bu uygulama sizden hiçbir şey almayacağı gibi herhangi bir negatif etkileşim içerisine sizleri almayacaktır. Hatta tam aksine bu uygulama sırasında çalışan bar noktalarınız sayesinde hayata daha pozitif bakmaya başlayacaksınız!

Yazar Hakkında

İlgili Yazılar

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.