Ankara Access the bars uygulaması Gary Douglas ve Dr. DainHeer tarafından geliştirilip günümüze gelmiştir.

Ankara Access the bars uygulaması ile geçmişten günümüze kadar bizi etkileyen her şeyi rahatlıkla ortaya dökebiliriz. Bedenimizin bir hafızası vardır. Bu hafıza içinde ise olumlu ve olumsuz olan bir çok duygu ve düşünceye yer verilir. İşte tüm bunlar proses olarak algılanır. Yani aslında bizi etkileyen temel şeylerdir. Hatta başkası yerine empati yaptığımız zaman bile tüm bunlar da bu akana dahildir. Burada bilinç altı ile birlikte başka şeyleri keşfe çıkmış oluruz. Yani temelde bizi etkileyen ne varsa hepsini ortaya çıkarmış oluruz.

Access Prosesleri ve Bedene Etkisi

Bu alanda eğer bedenimizi ya da düşüncemizi etkileyen şeylerin fakına varırsa katılaşma ve yoğunluk azalacaktır. Ankara Access the bars ile birlikte işte tam olarak bu durum ortaya konur. Bu alanda bedene aslında etki eden şeyler ortaya çıkar. Bunun için belli başlı şeylerin farkında olmak gerekir. Bu farkındalık şu anda olmadığı için aslında bizi üzen ne varsa bunu bilemeyiz. Bunu bilmek için belli başlı Access seanslarını uygulayabiliriz. Burada aslında mevcut olan duygu ve düşünceler yerine buna etki eden şey ne ise onu bulup ortaya çıkarmak gerekir. Bu yolla katılaşma ve yoğunlaşma denilen olay da azalmış olacaktır.

Beden Prosesleri

Beden prosesleri alanında ilk başta sağlık gelir. Burada örneğin oto bağışıklık sistemine olumlu yönde etki eden enerjik beden uygulaması karşınıza çıkar. Ses rahatsızlığını ortadan kaldıran enerjik beden uygulaması da yine vardır. Yani bu alanda tamamen vücut ile ilgili olan fiziksel şeyler üzerine bir takım uygulamalar uygulanır. Bu yolla genel sağlık üzerine etki yapması öne çıkar. Yani kimi zaman stres bile sağlığı olumsuz yönde etkileyebilir. Tam olarak bu tü şeylere karşılık bu uygulamalar devreye girer. Özellikle etki ve tepki gücü de çok yüksek olan bir uygulama olarak bilinir. Ankara Access the bars ile birlikte beden üzerinde olumlu etki eden şeyler uygulanır.

Yazar Hakkında

İlgili Yazılar

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.