Hayatın getirmiş olduğu yükler artık sizi zorluyorsa Access Bars desteği alabilirsiniz.Bu yeni yöntem beyin üzerinde bulunan özel noktalarla aktif hale gelir.

Access bars seans ücreti 2019 Ankara konusunda beklentileri karşılıyoruz. Uygun fiyatlarla sizde hayatınızda yeni bir kapı açabilirsiniz. Bars eğitimi ile kendi içinizde ortaya çıkan olumsuz durumları temizlemeye başlarsınız. Duygularımız, düşüncelerimiz ve hislerimizin tamamı beynimizde depolanır. Bu depolama başımızda bulunan 32 adet enerji noktalarında birikir. Bars çalışması o noktalar çalıştırarak manyetik alanı serbest bırakır. Bars uygulamasında bu noktalara parmak uçları ile nazikçe dokunulur. Bu noktalardaki enerji birikiminin serbest bırakılması ile vücudunuzda daha dinç hale gelir.

Access enerji desteği ile kendinizi yenileyebilirsiniz.Bu sistem Gary Douglas ve tarafından geliştirildi. Beynimiz her duyguyu içerisinde hapseder. Başımızın üzerinde tüm inanç ve kararlarımızın depolandığı 32 nokta yer alır. Bars eğitimi ile bu noktaları harekete geçirebilirsiniz. Bars seansında başımızda bulunan bu bölgelere parmak uçları ile yumuşakça dokunularak aktif hale getirirsiniz.

Access Bars Faydaları

  • Zihin ve bedende oluşan gerilimleri sona erdirir,
  • Sizi üzen olayları hafızanızdan silersiniz,
  • Kızgınlık ve öfke nöbetleri azalır,
  • Tükenmişlik sendromundan kurtulursunuz,
  • Günlük hayatın getirdiği stres ortadan kalkar,
  • Depresyonu ortadan kaldırabilirsiniz.

Access bars seans ücreti 2019 Ankara fiyatlarını sizler için uygun hale getirdik.Eğitim sırasında herhangi bir şartımız yer almıyor.Her yaştan kişi bu eğitimleri kolayca alabilir.İki kere eğitim aldıktan sonra sizde uygulayıcı olabilirsiniz.Hayatınıza yeni bir yön vermek isterseniz Access Bars eğitimini hemen alabilirsiniz. Bu eğitimden sonra hayatınızı daha mutlu bir şekilde geçireceksiniz.Access Bars eğitimi günümüze kadar tüm dünya üzerinde binlerce insana kaliteli ve daha stressiz bir hayat sundu. Access bars seans ücreti 2019 Ankara konusunda en özel fiyatları bu adres üzerinden sunabiliyoruz.Verilen eğitimler sayesinde hayatınızın ne kadar kolay hale geldiğini göreceksiniz. Eğitim sırasında ilk olarak teorik bilgi verilecektir. Daha sonra Gary Douglas sunduğu eğitim videosu izlenecektir. Video sonrasında eşleşen çiftler eğitmenler gözetiminde bars çakralarını açmaya başlar.

Yazar Hakkında

İlgili Yazılar

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.