Ankara’da yaptıracak olduğunuz acess bars ücretini mi merak ediyorsunuz? Acess bars seans ücreti Ankara bilgisi veriliyor.

Hem işlemlerin alanında uzman olan ekip ile olması hem de bu alanda sunulacak olan en uygun ödeme ile hizmet verilmesi mümkün. Access Bars seans ücreti Ankara kapsamında hizmet almak, direkt olarak bu alanda sunulacak olan seçenekler göre hareket etmek ve çok daha fazlası için sunulacak olan seçenekleri değerlendirin. Hem güvenli hem de sorunsuz bir hizmet olması da mümkün. Anında gerektiği şekilde uygulama yapılır ve geçmişe dönük mutsuzluklardan uzaklaşmak mümkün olur.

Acess Bars Etkisi Nedir?

Uygun fiyatlı şekilde ulaşabileceğiniz bu uygulama nedir? Aslında bilmeniz gereken bars denen kavramın beyinde bulunan noktalara dendiği. İşlem de aslında bu noktalara uygulanacak. Hem güvenli bir şekilde uygulama yapılacak hem de alanında uzman olan kişi tarafından direkt olarak etkinin en iyi şeklide ortaya çıkması da desteklenecek.

İşlem uygulandığında, kişinin geçmişe dönük negatif durumlardan uzaklaşması sağlanacak. Pek çok kişinin geçmişe dönük takıntılarının olmasından ötürü, bu terapinin son derece avantajlı olacağı biliniyor. Yapılacak olan terapi ile Access bars seans ücreti Ankara kapsamında da uygun olan ödemeleri de alarak avantajlı bir terapi yaptıracaksınız. Mutlu olmak, unutmak, geçmişe dönük üzüntüleri silmek için terapi en doğru adım olacak.

Terapi ile mutsuz anlardan hemen uzaklaşın…

Acess Bars Randevu

Terapinin yapılması için yapmanız gereken iletişime geçerek bilgi almak. Hem doğru fiyat almak hem de randevu belirleyerek direkt olarak bilgi edinmek en önemlisidir. Bu hususta sorun yaşamadan, memnun kalacağınız bu hizmet için dilediğiniz an iletişime geçerek hizmetten faydalanmanız mümkün. Hem güvenli hem de sorunsuz bir hizmet, avantaj sağlamanız ve çok daha fazlası için direkt olarak bilgi alabilirsiniz.

Anında iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz…

Sizin için sunulacak olan iletişim seçeneklerini değerlendirin. Access bars ücreti Ankara kapsamında en uygun ödemenin olması büyük bir avantajdır. Anında sizin için sunulan bu hizmeti değerlendirin ve siz de terapi alın.

Amerika Birleşik Devletleri’nde 2000’lerin başında Amerikalı yazar ve öğretim görevlisi olan Gary Douglas ve Dr. Hain Heer tarafından geliştirilen bir sistem olan Access The Bars Ankara ilinde de rahatça hizmet alınabilecekbilince erişim ve ulaşım; sonucunda da tüm beden ve zihnin rahatlaması sürecidir. Normal şartlar altında günlük koşuşturmacaya dalmış bir beyin gerilim ve elektrik yüklüdür. Beyin geçmişte yaşadığımız birçok düşünceyi, davranışı ve tutumları hafızasında tutan dev bir bilgisayara benzetilebilir. Başımızın üzerinde bu ve buna benzer daha birçok duygu durumlarının depolandığı 32 enerjetik elektrik şarj deposu bulunmaktadır.

Access The Bars Ankara seansında yapılan kısaca şu şekilde özetlenebilir.Çeşitli duygu durumlarını barındırmakta olan noktalara parmak uçları ile yumuşak bir şekilde dokunularak bu noktaların aktive edilmesi sağlanır; burada birikmiş elektrik yüküyle beraber o konu hakkında geçmişten getirdiğimiz tüm kısıtlayıcı unsurlar ve engeller elektromanyetik olarak serbest bırakılıp silinir. Bilgisayarımızdaki gereksiz dosyaları nasıl siliyorsak bunu da ona benzetebiliriz. Yaklaşık bir saat sürmekte olan Access The Bars seansı esnasında beyin dalgaları yavaşlar;geçmişten gelen davranış türleri, inanç biçimleri ve hayata bakış açıları temizlenince hayatta daha çok geçmişi unutup ana konsantre olmaya başlanılır.Yani bu şekilde hayat baştan aşağı değişebilmektedir.

Access The Bars Ankara Katkıları

                Alınması planlanan Access The Bars Ankara seanslarıyla birlikte vücuda ve anlayışa sağlayacağı katkılardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Zihin ve bedende mevcut olan gerilim yok edilir.
  • Günlük yaşamın vermiş olduğu stres azaltılmaya çalışılır.
  • Sinirlenme ve öfke nöbetleri dağıtılmaya çalışılır.
  • Depresyon giderilerek hayat neşesinin geri döndürülmesi sağlanılmaya çalışılır.
  • Enerji arttırılırken enerji götürücü şeyler azaltılmaya çalışılır.
  • Korkular, kaygılar ve endişelerin yok edilmesi sağlanır.
  • Kafada dolaşan sesleri susturur; rahat bir nefes alınmasını sağlar.
  • Huzurlu, güvenli ve iyi hissedilen durumlar oluşturur.
  • Rahatlayan ve enerjik hisseden bir birey haline gelinir.
  • Öğrenmeyi güçleştirici ve konsantrasyonu azaltıcı etmenlerin çözümünü sağlar.
  • Çevrenizdeki kişileri oldukları gibi kabullenmeyi ve yaşama bu şekilde devam etmeyi sağlar. Bu durum, ikili ilişkilerde daha başarılı iletişimi beraberinde getirir.
  • Sınav kaygısı ve endişesi olan kişilerin bu düşüncelerden kurtulmalarını sağlar.

Ankara Access The Bars Seansı

Access Bars yöntemiyle kafamızda yer alan tam 32 tane enerji noktasına hafif bir şekilde dokunulduğunda, hayatımızın anlamını oluşturan ve bir kalıp halinde beynimizde yer etmiş, değişmemize engel olan inançlarımıza, düşüncelerimize; kararlarımıza, karasızlıklarımıza değişik bir bakış açısıyla bakabiliriz. Farkındalık, güç, kontrol, yaşlanma, umut, zaman; cinsellik ve para gibi ana konulara bizim yüklediğimiz manalar ve geçmiş tecrübelerimizden zihnimizde yer eden olumsuz sınırlar Ankara Access The Bars Seansı ile düzelmektedir. Bu seansta yukarıda saydığımız noktaların kapladığı alanlara parmaklarımızın ucu ile dokunduğumuzda; yoğunlaşan enerji deposu git gide azalacak ve değişik bakış açılarını kabul etmeye hazır hale geleceğiz.

Access Bars seansları tam olarak ne işe yarar?

Ankara Access The Bars Seansı uygulamamızdan sonra sizde meydana gelecek olan değişimleri sıralayacak olursak:

  • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu hastalığını yaşayan kişilerde gözle görülür bir düzelme sağlar.
  • Depresyonu tamamen ortadan kaldırır ve hayata pozitif bakmanızı sağlar.
  • Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder ve günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.
  • Enerjiyi arttırarakruhumuzdaki yıpranmayı azaltır
  • Hamilelik sürecinden sonra kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.
  • Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

Alacağınız her bir Ankara Access The Bars Seansı sonrasında terapistimizin dokunduğu noktaların sorumlu olduğu anlardaki sınırlar hayatınızdan kalkacaktır.

Diyelim ki hiçbir şey olmadı, hayatınızda ne varsa hala aynı şekilde devam ediyor. Böyle bir durumda en kötü ihtimalle seans sırasında iyi bir kafa masajı almış olacaksınız. İyi ihtimalin gerçekleşmesi durumunda ise hayatınızda çok farklı pencereler açacak ve baştan aşağıya değişeceksiniz. Bu uygulama sayesinde neşe ve huzur gibi kavramlarla tanışacak ve sizin için eğlenceli olan bir dünyanın kapısını aralayacaksınız. Bu tekniği yalnızca bir gün içerisinde siz de öğrenebilir ve sonra ister kendi seanslarınızı vermeye başlar ister ailenize veya arkadaşlarınıza uygulayarak onlara şifa dağıtabilirsiniz. Her şeyden önce kendiniz için değişik bir yolculuk yapmak kulağa çok cazip gelmiyor mu?

Yazar Hakkında

İlgili Yazılar

Yorum Yazın

Email adresiniz yayınlanmayacak.